lauantai 22. tammikuuta 2011

Mä lähdin Stadiin

… vaihdoin maisemaa. Sittemmin lähdin Töölöstä niin kuin kuppa samaisesta lokaatiosta. Mitä jäi käteen?

Viikon aikana ehdin kerätä sanavarastooni idioottimaiselta kuulostavia ilmaisuja. Asuin Manskun lähellä ja kävin duunissa yhdessä isossa lafkassa, josta sai hyvää safkaa. Vietin aikaani röökaavien ihmisten seurassa. Kulutin viikon aikana varmaan parikin hunttia, joista osa meni seuraaviin.Play on Nylonin kirja musiikista, etenkin naisesiintyjistä. Oikein oiva opus tällaiselle rockhistorian tunnit skipanneelle muka-musadiggarille, joka haluaa tietonsa tiiviissä muodossa. Kirja tarjoaa nopean katsauksen naispuolisiin musiikki-ikoneihin, mutta innostaa tutustumaan tuntemattomiin suuruuksiin kuten Poly Styrene tai Liz Phair. Uudet artistit puolestaan kertovat omista musiikkimieltymyksistään ja laativat mixtapeja. Myös fanit pääsevät ääneen kirjan katumuotiosiossa, joka osoittaa hyvin, miten musiikkimaku vaikuttaa tyyliinkin. Kaikin puolin tyttöapproved.Loirin Coming Home Babya on tullut kuunneltua jo pidempään YouTubesta. Ja tulee varmaan kuunneltua vieläkin, sillä minulla ei ole vinyylisoitinta. 4+20 on uudelleenjulkaisu, jonka piti tulla Hesarin mukaan kauppoihin viime viikon perjantaina. Minä ja Mikko löysimme Stupidosta omamme jo samaisen viikon maanantaina.Pääsin torstaina ammattimaskeeraajan käsittelyyn, toisin sanoen kadonneiden poskipäiden metsästykseen. Saalistakin saatiin, joten pitihän siitä räpsästä todistusaineistoa. Uuden bannerin kuvasta kiitos Mikolle.

5 kommenttia:

 1. Mäkin oon tykkäilly tota Loiria. Aikamoista, et saitte noin vain ne jo maanantaina ostettua. Tosin Stupido taitaa olla ihan tunnettu siitä et se laittaa 'vähän liian aikaisin' julkaisut myyntiin.

  VastaaPoista
 2. Kiva toi uus banneri! Tohon kirjaankin vois tutustua.

  VastaaPoista
 3. Juhnu, ajee! En oo kyl mikään kauhee Stupidon kävijä niin en tiiä. Mut eiköhän sekin tilanne korjaannu nyt kun tuolla Helsingissä tulee ravattua enemmänkin.

  Aida, kiitos! 22 vuoden iässä olen vihdoin päässyt siihen tilanteeseen, jossa olen ok naamani suhteen. Ja kirja on erittäin jees! Ehkä vähän pintaraapaisu, mut viihdyttävä sellainen.

  VastaaPoista
 4. 4+20 löytyy Spotifysta, eli vaikka vinskan ostaiskin, sitä ei tarvi poistaa muoveista!

  VastaaPoista