tiistai 4. tammikuuta 2011

Ai niin! 2/3

Annetaan aikakoneemme viedä meidät takaisin kesään ja Brittein saarille. Kone parkkeeraa osoitteeseen Dray Walk, Old Truman Brewery, 91 Brick Lane, London. Siellä näyttää suurin piirtein tältä.

Ja kuulostaa tältä.Olemme saapuneet kohteeseen, jonka olemassaolosta en olisi tietänyt ilman arvoisan kollegani apua. Olen nimittäin sillä tavalla rajoittunut ihminen, että keskitän (netti)ostokseni kotimaisiin levylafkoihin. Mutta olen hyvin onnellinen, että tutustumiseni Rough Tradeen tapahtui juuri tällä tavalla eikä klikkaamalla.Best Coastin debyytti julkaistiin reissuni aikana, joten levy oli näyttävässä spessumarkkinoinnissa. Bändi olisi ollut keikalla ihan majapaikkani vieressä. Kauheena yllärinä tuli, että oli sold out...

Liikkeessä oli oikeastaan kaikki, mitä musanörde voi toivoa: helvetisti levyjä loogisesti hyllytettynä, asiantunteva ja palveleva henkilökunta, levyjä laavailevia narupersepoikia, mutta ennen kaikkea tilaa. Levyjä lääppiessään ei tarvinnut pelätä, että kangaskassillaan tiputtaa koko takana olevan levyrivistön lattialle.

Sit siellä oli tietty tämmöset perus levykauppajutut kuin...valokuva-automaatti...ja kahvila...jonka herkut tarjoillaan Iittalan astioista. Ihan niinku ois kotiin tullut.

5 kommenttia:

 1. Aah, Rough Trade <3.

  Vaikka ei niissä ahtaissa loukoissakaan ole vikaa. Onneksi Londoniumissa on niitäkin. Tarvii varmaan alkaa säästää, jos tänä vuonna ylettyisi sinne.

  VastaaPoista
 2. Rought Trade oli kyl tosi siisti, hyödynnettiin toi valokuvakoppikin :) Harmi, et mentiin reissun loppupuoliskolla tonne vasta, sinne olis saanut aika helposti budjetin tuhlattua!

  VastaaPoista
 3. Mäki kävin omalla reissullani vasta viimesenä päivänä :D Mut riittääpä ihmeteltävää toiselleki vierailulle. Ja kolmannelle ja neljännelle ja...

  VastaaPoista
 4. voi tuonne kun pääsis niin onnellinen tyttö olis!

  VastaaPoista