keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Lovesong

Olen kuunnellut The Curea just sen verran, että voin sanoa jonku bändin kuulostavan The Curelta. Olen kuunnellut yhtyettä myös sen verran, että tiedän tämän olevan väärin.Lovesong on aika simppeli ja Adelella riittäis ääntä tekemään coverista mielenkiintoisen. Mutta kun tämä ei ole niitä kappaleita, jotka olis tehty omien palkeiden esittelyyn. Jos välttämättä haluaa lähteä coveroimaan kappaletta, joka on jo lähtökohtasesti suurempi kuin mitkään palkeet, niin se pitäisi suorittaa kappaleen ehdoilla. Nyt jäljelle jää vaan avuton Radio Aalto -lobotomiaversio.

Ja muistin virkistämiseksi se alkuperäinen.Ps. Tästäkin olisit ollut tietoinen jo reilu viikko sitten, jos tykkäisit sävsansovista Facebookissa. Tuu sinne lätiseen!

7 kommenttia:

 1. Miten siitä on edes saatu tuollainen yli 5-minuuttinen laahaus - vai hidastuiko aika vain sitä kuunnellessa? Ei pysty pistämään toista kertaa käyntiin tutkiakseen.

  VastaaPoista
 2. sitä mäkin mietin! tosta on tehty tollanen 30+ ihmisille suunnattujen ruokaravintoloiden taustamusiikkia.

  VastaaPoista
 3. Eipäs aliarvioida 30+ ihmisille suunnattujen ruokaravintoloiden taustamusiikkia. Joissain sellaisissa soitetaan muutakin, kun väsähtäneitä covereita tai Eros Ramazzottia.

  VastaaPoista
 4. Ilkka, jotain paskaa papparokkia?

  VastaaPoista
 5. Osui vähä turhankin oikeaan tämä(kin) kirjoitus. :)

  Mutta, ite kun oon saanut hulluja fiilareita niin pakko hehkuttaa tätä versiota: http://www.youtube.com/watch?v=ewfnVh3eYfc

  VastaaPoista
 6. Ai hitto vie, oon kirjottanu joskus ihan asiaakin :D

  Lovesongista ei näköjään saa kauhean hilpeää tekemälläkään, mut tossa sun linkkaamassa versiossa edetään sentään häpeilemättä paatoksella. Tykkäsin!

  (Ja unohtu lisätä joskus johonki sun postaukseen, että oon siis ollu SLL:n Lapin piirin toiminnassa. Oisinko ollu VPJ. Ei voi muistaa enää. Tekis mieli avustaa liiton toiminnassa edelleen, vaikka Improbaturin puolella. En oo tietenkään ottanu selvää, oisko se mahdollista :D Vaikutan nyt enemmän ja vähemmän aktiivisesti oman ammattiliiton valtuustossa.)

  VastaaPoista
 7. Lovesongin pointti on just paatos, olla heikkona polvillaan. :)

  Ainakin impron ja lukio.fi -sivuston toiminnas kaivattais apua tähän: http://www.lukio.fi/top-10-blogit/ + jos tunnet tapauksia tähän hommaan niin ilmianna niitäkin http://www.lukio.fi/jutut/liity-toimituskuntaan/ :)

  VastaaPoista