maanantai 4. lokakuuta 2010

Nolo muija

Mitä opin tänä viikonloppuna: Mate-tee on hyvää. 10 things I hate about you on vieläkin yhtä hyvä kuin silloin ala-asteikäisenä. The Office + hyvä seura > suurin osa asioista.

Viikonlopun soundtrackina toimi pitkälti kaikki, mitä en normaalisti kuuntelisi. Lauantaisia naamiaisia tahditti The Voice. Tarpeeksi monen Lady Gagan biisin (ja alkoholiannoksen) jälkeen arvostelukyky alkaa heiketä. Sitten sitä huomaa tykkäväänsä seuraavasta:Mut jos laiffin suurin ongelma on et tykkääks se vai eiks se tykkää niin ehkä taustalle käy ihan hyvin parin soinnun renkutus teinirakkauksista.

9 kommenttia:

 1. Samasta syystä meikä kuuntelee esims Teenage Kicksiä.

  Terveisin nolo setämies.

  VastaaPoista
 2. Kuten erääseen mediaan kirjoitin, Teenage Dream on genressään parhaita biisejä pitkään aikaan eli sitten She-Wolfin. Alejandro lienee hyvä kolmonen.

  VastaaPoista
 3. Harmi etten harrasta kyseistä mediaa. Mut sua kyllä <3<3<3

  VastaaPoista
 4. Puhumme eri medioista neiti hyvä. Arvostan toki harrastustanne!

  VastaaPoista
 5. 10 I hate about you oli ihan huikee, koska siinä oli Nick Lowen ja Cheap Trickin biisejä eli todellista setämusaa, ainakin jälkimmäinen. Mut ne oli covereita molemmat. Sydämeni suli silloin kun siinä leffassa alkoi soimaan Thompson Twinsin Hold Me Now. Niin ja sit se can't take my eyes r0+peåfggåp on myös hyvä biisi.

  VastaaPoista