maanantai 18. lokakuuta 2010

Eroanovasta.fi

Minä uskon musiikkiin, rytmiin kaikkivaltiaaseen. Mutta joskus usko on koetuksella. Esimerkiksi silloin kun uskonkappaleitani rienataan.Sovituksessa on vedetty novamaisuus niin maksimiinsa, että kappaletta ei meinannut ensin edes tunnistaa The Crashin Sugarediksi. Joitain jumalia pitäisi kai kiittää siitäkin, että Paula Vesala on käännöksen takana. Mutta kuinka monta Tuhatta yötä Samuli Edelmannin pitää vielä vääntää eri naikkosten kanssa?

Tää on melkein yhtä suuri mindfuck ku Emma Salokoski laulamassa Black Eyed Peasia yhdessä Asteen kanssa Kuorosodan mainoksessa. Miksi?

11 kommenttia:

 1. Miks Jippu pilaa aina kaiken?

  :--------(

  VastaaPoista
 2. Geir Rönning mietti taannoin samaa: http://www.youtube.com/watch?v=z_CZcYMD3JU

  VastaaPoista
 3. http://areena.yle.fi/video/1365175

  VastaaPoista
 4. Toi taustayhtye Tv2:n viihdeohjelmassa on kyl taas niin helmiä sioille et morrrjens.

  VastaaPoista
 5. Radio Nova on synnyttänyt käsitteen kaupallisesta, särmättömästä musiikista. Mietin vaan, että mitenköhän parturit tai kaupan kassat jaksavat kuunnella kanavaa kahdeksan tuntia päivässä?

  VastaaPoista
 6. Nova edustaa tuota ainakin Suomessa, mutta siellä sentään juonnetaan. Enemmän olisin huolissani näistä samaa "kaupallista shaissea" tuuttaavista nuorisokanavista. Lainausmerkit sen takia, kun kaikki musiikki on ainakin jonkin verran kauppatavaraa.

  Itse olin yhden kesän Ärrällä, jossa yleinen mielipide oli Voicen kuuntelun puolella. Itse halusin kuunnella YleX:ää. Äxää ei jaksettu kuunnella, kun siellä oli niin paljon juontoa. Taustalle haluttiin siis sopivaa äänimattoa, johon ei tarvitse sen suuremmin kiinnittää huomiota.

  Ja mun kampaaja kuuntelee jazzia :) Eli profilointikysymys tämäkin.

  VastaaPoista
 7. Mun tän hetken parturi tykkää 60-luvun rockista. Edellinen parturi soitti aina NRJ:ta ja siksi vaihdoinkin liikettä. (Tosin NRJ:ta soittanut parturi puolusteli kanavaa sillä, että se olisi muka ainoa kanava joka kuuluisi hyvin liikkeessä. Höh.)

  Onneksi on vaihtoehtokanavat, kuten Radio Helsinki ja Bassoradio. Ne eivät vain kovastikaan soi kaupoissa.

  VastaaPoista
 8. Itkettää. Jotenkin luin tuon, että "Pimeä puoli".

  Mulla on kokemusta kaupan kassailusta, sekä Novan, että kaikki maamme suurimmat osuuskaupat vallanneiden "soittolistojen" tahtiin suoritetusta. Toisaalta, en tiedä, olisiko se S-etukortin kysyminen yhtään hohdokkaampaa esimerkiksi kunnon brittipopin tahtiin. Ehkä.

  VastaaPoista
 9. Hahaha, Pimeä puoli olisi ehkä osuvampi nimi. Ja kyllä mun asiakaspalvelu oli lennokkaampaa ku radiosta tuli Lily Allenin Fuck you :D

  VastaaPoista