maanantai 17. toukokuuta 2010

Tässä isä pupu on, tässä äidin näät...

Hiiteen Arcade Fire ja ultra-alkuisia bändejä koskevat comeback-spekulaatiot! DBTL on tänä vuonna vastuussa kesän huikeimmasta keikkaelämyksestä. Korroosio on tunnettu ala-asteen ympäristötiedon kokeista, mutta ilmeisesti myös 80-luvun suomalaisen uuden aallon yhtyeenä, joka palaa lauteille 31.7. kaupunkifestarin yhteydessä. Kaikkien näiden vuosien jälkeen saadaan todistaa Jesus Caesarin ylösnousemus eli Joel Hallikaisen palaaminen bändin riveihin. Halleluja.

Kuva: Mikko Kauppinen

Mutta jos nyt ihan vakavastikin otettaviin asioihin mennään, niin DBTL:n ikärajattoman lavan tarjonta on edellisistä vuosista poiketen hintansa väärti. Sen sijaan pääteltan esiintyjistä mainitsemisen arvoinen on vain Seminaarimäen mieslaulajat.

Perjantaina kympillä saa Anna Puun, Olavi Uusivirran, Antti Tuiskun, Stalingrad Cowgirlsin ja Bass ’n Helenin. Lauantaina kun lipun hintaan lisää vitosen, niin pääsee tsekkaamaan Egotripin, Jukka Pojan, Palefacen, Uniklubin, Absoluuttisen Nollapisteen ja Calliston. Oli muuten viimenen kerta ku muutama artisti tosta line upista mainitaan tässä blogissa…

Tän päivän muihin hämmentäviin musiikkielämyksiin sisältyi mm. Blankon vessassa soinut lastenmusiikki.

PS: Korroosio on ympäristön vaikutuksesta tapahtuvaa materiaalin muuttumista käyttökelvottomaan muotoon. Ei lisättävää.

2 kommenttia:

  1. Kaikki ultra-alkuiset tulee nyt takaisin! Ultra Nate esiintyi pääsiäisenä Munaristeilyllä ja Ultravox on näköjään comeback tourin just viime kuussa

    Tiesitkö, että 90-luvulla oli ainaskin kaks yhtyettä nimeltä Ultra? Yks poikabändi Englannissa ja yks tyttöbändi Suomessa. Ne oli molemmat varmaan tosi hyviä.

    VastaaPoista