torstai 8. huhtikuuta 2010

Oot sä kuullu tän jo?

Otsikon kysymys on ainakin minun mielestäni (vain hieman liioitellen) yksi tärkeimmistä. Sitä seuraava biisi ja toisen reaktio kertoo paljon enemmän ihmisestä kuin mielikuvitukseton No mitä sä kuuntelet?

Uteluun on ladattu paljon niin esittäjän kuin vastaanottajankin puolelta. Kysyjällä on syynsä tarjota kyseistä biisiä, joka taasen voi olla parempi lahja kuin mikään materia. Vastaanottaja sen sijaan uskaltaa odottaa kuulevansa jotain juuri hänen korvilleen sopivaa, sillä tuskin kukaan haluaisi toisen kuuntelevan jotain järjetöntä kuraa.

Kysymyksen tulisi pikemminkin kuulua siis Tykkäät sä tästä jo?No tykkään.

6 kommenttia:

 1. Mäki tykkään!! Ollu tehosoitossa jo melkein liikaa...

  VastaaPoista
 2. Näköjään :D Kävinki heittään sun tontille jo kommenttia aiheesta.

  VastaaPoista
 3. Tiäkkö mul käy aina iha samallail. Tai löytää jonku tosi hyvän biisin/bändin ja sit tajuuki et siit on puhuttu jo joka paikas ja et se on ollu koko aja silmien eessä... Pitäs siis ilmeisesti seurata kanssabloggaajien suositteluja vähän tarkemmin! Nyt tuli tämmöne kilometrikommentti, onkoha tää joku merkki et ois hyvä aika mennä nukkuu?

  VastaaPoista
 4. Mitä suotta! Kunnon yötsätit tänne kuule vaan käyntiin.

  Joo, mulla on nyt soitossa Vampire Weekend......... en oo myöhässä tai mitään.

  VastaaPoista
 5. Ok cool!!

  Meikän VW-viha perustuu siihen, että en jaksanut innostua niistä ekan levyn aikaan, minkä takia en ole jaksanut kuunnella niitä tänäkään päivänä. Toisin sanoen niitä on iha ok vihata.

  PS. pakko mainita viel ku sul on toi live feed juttu tuol oikeel ni sit siel oli näi: "South Africa arrived on "säv. san. sov."" globalisaatio on saavuttanut jo suomalaisen blogosfäärinkin!

  Nyt meen nukkuu.

  VastaaPoista
 6. No mulla on ainaki semmonen automaattinen (muutos?)vastarinta kaikkia uusia hypetettyjä bändejä kohtaan. Maailmassa on ihan tarpeeks tsekkaamatonta musiikkia jo muutenki, et pitäis juosta uusimpien trendibändien perässä. Tällä hetkellä välttelen Two Door Cinema Clubia.

  VastaaPoista