perjantai 26. maaliskuuta 2010

Laiffii

Kouluhommien pakoilu on taas sen verran epätoivoisella tasolla, et seuraavaksi varmaan tiskaan ja siivoan. Mut eka kirjotan tänne.

Elämä on ollu semmosta jännän äärellä pyörimistä aika vahvasti viime aikoina. Ollaan laadittu toisen musiikkipäällikön kanssa Radio Tutkan soittolistaa ja tehosoittolista on jo valmis. Sieltä löytyy ainakin tässä blogissa aiemminkin mainittu Aukea, jonka Kujalla EP on julkaistu. Sitä voi tilata Levykauppa Äxän kautta. Tämä mainos ei ole maksettu.

Musiikin kuuntelu on rajoittunu aika vahvasti kaikkeen muistovapaaseen eli uuteen. Ellie Gouldingin debyyttialbumi tuli tsekattua ensin Spotifysta ja jäänee henkilökohtaiseen historiaan erolevynä. Sittemmin levy on saanut myös hyvän kodin luotani. Tätä edelsi kuitenkin hämmentävä ”En oo koskaan kuullukaan. Tätä ei näytä olevan lainkaan meidän valikoimissa.” ”No pitäs olla.” -keskustelu. Tämä dissaus oli tahaton.

Keskiviikkona kävin nöyryyttämässä itteäni Dynamon Levyraadin raatilaisena. Elämä oli tehty sillee helpoksi, että oikealla puolellani istui kaveri, kenen kädestä pysty pitään kiinni. Sit toisella puolella istuki Samuli Knuuti.

Mut ainakin kalja oli ilmasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti