keskiviikko 14. heinäkuuta 2010

Tuotekehittelyä

Kävin musiikkiseikkailulla naapurikorttelissa. Samaisessa huoneistossa olen jo aiemmin menettänyt Ariel Pink’s Haunted Graffiti -neitsyyteni. Se vietiin väkisin. Nyt olen osa kansainvälistä hipster gang bangia :(

Totesimme, että Reminiscences kuuluisi taustamusiikiksi videopeliin, jossa seikkailee ruutupaitainen ja viiksekäs skeneilijä. Tavoitteena on päästä Flow-festareille. Tasohyppelyssä kerätään Antti Asplundin ristejä ja imagolaseja. Pomppimista vaikeuttavat liian tiukat pillifarkut, mutta lisävoimia saa nappaamalla erikoisoluen tai -siiderin.Pelin viimeisenä esteenä on Lauri Tähkä, joka yrittää houkutella RMJ:hin.

7 kommenttia:

 1. Kai pelissä on kenttä jossa ajetaan fiksillä Kaisaniemen puiston läpi Tuska-festivaalin aikana metallikansaa väistellen?

  VastaaPoista
 2. dzei, hyvä idea! se kenttä vaatisi ehkä raskaamman musiikin.

  sitten jos on kerännyt liikaa erikoisoluita, niin joutuu härökentälle, jossa soi tämä: http://www.youtube.com/watch?v=Iv10t488Zpo

  VastaaPoista
 3. peli kuulostaa loistavalta. tosin arvostaisin myös peliä jossa indieviikset ja -viiksettäret eliminoitaisiin matkareitiltä :----))haastavuutta voisi lisätä siten, että pelissä pitäisi ehtiä sekä hutkia mahdollisimman paljon viiksiä ennen kuin ne ehtii portille että nähdä kaikki hyvät bändit. (bonuspointseja jos ne on niiden lempibändejä.)

  VastaaPoista
 4. nerokasta! no niin, tälle pelille on selkeesti kysyntää. missä on näppärät pelikoodaajat, jotka meille tän väsäis? mulle provikat tuotoista.

  VastaaPoista
 5. Voi Anna, mulla on ollut tänään ihan kamala päivä, mutta tästä sain raikuvat naurut!

  Nyt joku koodaajatyyppi vaan kehiin ja toteutat tämän pelin ihan oikeasti!! Eikö tän nyt jotenkin sais menemään jo jostain opinnäytetyöstä. Tai jotain.

  VastaaPoista
 6. Eeva, ihanaa kuulla :)

  Musta tuntuu, että mun koodaamistaidot ei tohon riitä. Mut joku näppärä no life-nörde vois havaita tässä markkinaraon ja väsäillä menemään ;)

  VastaaPoista