lauantai 9. tammikuuta 2010

1 more ball

Törmäsin Katrine Ottoseniin MySpacessa jo pari vuotta takaperin, kun jaksoin vielä metsästämällä metsästää uusia mielenkiintoisia artisteja. Päähän jäi soimaan erityisesti My Sea, joka löytyy nyt CALLmeKAT artistinimen alta. Biisi löytyy viime vuonna julkaistulta Fall Down-levyltä, joka iskee, jos levyhyllystä löytyy vaikkapas Jenny Wilsonia tai Husky Rescueta. Sama saundimaailma, kuin Chain RXN:ssä.

BBC Sound of 2010-keskusteluun otan kantaa vain toteamalla, että soisin CALLmeKATin soivan tänä vuonna edes jollain Zoom FM:ää suuremmalla radiokanavalla. Näin varmaan käykin, sillä nainen esiintyy alkuvuonna niin Hollannin Eurosonic- kuin Texasin SXSW-festareillakin, joissa kansainvälinen musiikkimedia ja levy-yhtiöiden pukumiehet ovat tunnetusti vahvasti edustettuina.



Suositellaan tarjoiltavaksi niiden päivien kanssa, kun herääminen venyy iltapäivään ja tajuaa, että ei oo mikään pakko. Omalla kohdallani se tarkoittaa koulun risteilyn skippaamista, The Office US-maratonia (mainosmainos: nyt halvalla Discshopista!) ja pyjamassa hengailua kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti