perjantai 23. lokakuuta 2009

Tiiätteks?

Joskus haaveilen elosta romanttisessa indiekomediassa.

Sellaisesta, jossa tytöt on hupsuja ja pukeutuvat mekkoihin. Pojat ovat vähän hukassa ja pukeutuvat ruudullisiin kauluspaitoihin tai bändisellaisiin.

Kun päähenkilöt kohtaavat, taustalla soisi jotain kivaa kitaravetoista nössöpoppia, niinku nyt vaikka Kings of Conveniencea. Ei kuitenkaan mitään raivostuttavan pikkusievää, niin kuin SMG:n Casablanca. Kummatkin päähenkilöistä ovat niin onnettomia omassa nysväilyssään, etteivät saa mitään aikaiseksi. Voi heitä.

Se olisi elämää, jossa ei käydä syömässä vaan piknikillä tai brunssilla. Ei olisi vaivaannuttavia hiljaisuuksia, pelkästään nokkelaa dialogia. Tai vaihtoehtoisesti sellaisia maailmaa syleileviä, telepaattisia hiljaisuuksia.

Joskus elämän toivoisi olevan romanttista indiekomediaa, kun itse sattuu oikeasti olemaan sellainen irrationaalinen ja höpsö tyttö ja maailma on joskus aivan liian tyhmä ja rationaalinen.

10 kommenttia:

 1. "Se olisi elämää, jossa ei käydä syömässä vaan piknikillä tai brunssilla. Ei olisi vaivaannuttavia hiljaisuuksia, pelkästään nokkelaa dialogia."

  tää kuulostaa oikein hyvältä!

  VastaaPoista
 2. Elämä on vaan ihan blaah, ku ihmiset ei uskalla olla spontaaneja. Maailma katkeroitaa (huomaa näppärä yleistys) liian aikaisin, jolloin alkaa välittään liikaa toisten ihmisten mielipiteistä ja seuraamuksista.

  Pyh ja pah semmoselle. Tänään on perjantai.

  VastaaPoista
 3. YÄK vihaan indiekomedioita. ootko nähny sen (500) days of summer? hyi saatana. jos mun elämä olis tollasta, niin kuula päähän! se on kuule RÄPPILAIFFI 4EVAH!!111

  VastaaPoista
 4. Et ookkaan tämmönen herkkä runosielu ku mä. Oikee runokoira Ventti.

  Enkä oo nähny! Mut sitä ajatellen kirjoittelin tätä, et oispa kiva nähdä. Jos ei muuten, niin ainaki sen pääosanäyttelijän takia, ku se on niin söpö. Mut se on kyl joka leffassa vaan söpö. Et todelliset näyttelijänlahjat hänellä.

  VastaaPoista
 5. Tää on kyl niin. Meikän biisivaihtoehto ois tietty Camera Obscuran Lloyd, I'm Ready To Be Heartbroken - sitä indienössöilyihastuneempaa ei ookaan.

  VastaaPoista
 6. Lloyd, I'm ready to be heartbrokenista tulee nimensä puolesta mieleen Reginan Olen häviöllä, Pauli, joka sekin sopii tähän mentaliteettiin oikein hyvin.

  Oih ja voih.

  VastaaPoista
 7. en oo lukenut aikoihin blogeja, mutta nyt kun aloitin...tää oli parasta aikoihin. Mäkin haluan tuota.

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. heh, ootko nyt nähny 500 days of summerin?
  I so want to be the girl and I so want to have that kind of boy.
  I love us. Hmmm.

  VastaaPoista
 10. No pakkohan se sit oli kattoo. Ei välttämättä ollu niin ravisteleva kokemus ittelläni, ku mitä vissiin muilla on ollut mutta.. Joo. Semmonen mies mulleki. Kiitos.

  Ja nyt ku kerjäämään lähettiin, niin kyllähän sen Summerin vaatteet ja ulkonäön ja kaiken vois ottaa kans.

  VastaaPoista