perjantai 8. toukokuuta 2009

Back to basics

Tämä blogi perustettiin alun perin kahden musiikin rakastelijan kanavaksi jakaa uusia bändihurahduksia. Viime aikoina - ja muistakaa että tässä blogissa ajan käsite on hyvin venyvä - jalo aate on unohtunut. Nyt on kuitenkin löytynyt jotain mainitsemisen arvoista.

Tiedättekö, kun joskus löytyy sellainen yhtye, josta tekis mieli huudella kaikkiin pöytiin että TSEKATKAA TÄÄ, NIIN MAAILMA PELASTUU? Sellainen, jonka puolesta vois alkaa oman elämänsä Juha Kyyröksi ja perustaa bändin takia vaikka levy-yhtiön niiden musiikin jakelukanavaksi.

Eli todellisuudessa olla vaan nolo fanityttö ja kirjoittaa niistä uskottavuuden rajamailla leijuvaan musiikkiblogiin.


Kuva: Mikko Kauppinen

Oon viime heinäkuusta asti koittanu keksiä tätä postausta varten sanoja, jotka tekisivät oikeutta Neufvoinin musiikille. Sanoja ei ole vieläkään, mutta pojat on väsänny semmosen EP:n, jonka kuunneltuaan niille ei ole tarvettakaan. Robokop EP:n on tuottanut Rubikin Artturi Taira. Ostatte lätyn sitten tämän kuun loppupuolella, kun New Music Community sen julkaisee.

Pakolliset vertauskohdat löytyykin juuri Rubikista, mutta kyse ei ole kuitenkaan mistään halvasta kopiosta. Pikemminkin vekkuleista oppipojista. Eikä näillä pojilla ole pelottavia partoja, mikä on aina plussaa.

Ep:n voi kuunnella Neufvoinin maispeissistä.

Kuunnelkaa. Tykätkää. Menkää keikalle.

1 kommentti:

  1. Jalo aate on unohtunut myös muun muassa siksi, että toinen kirjottaja on liika laiska.

    VastaaPoista