sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Välispiikki

Oon naurettavan innoissani siitä, et meillä on yhtäkkiä 9 tilaajaa. Voi johtuu siitä, et mulla on esim. elämä...

Oon viikon sisällä nähny ekaa kertaa livenä kaksi lemppariani, Lily Allenin ja Reginan. Kummastakin lisää tuonnempana, kun olen saanut eliminoitua kouluhommia vähemmäksi.

Which is never. Todennäkösesti.

Skotlannista vois kertoo sen verran, et sain koukutettua siellä itseni kahteen biisiin. Ensimmäinen oli jo vanha tuttavuus, johon törmäsin iloisissa merkeissä eräässä baarissa. Rakkaus roihahti:Enkä nyt ees alota siitä, miten nerokkaita noiden jätkien rytmiset kikkailut osaa olla ja miten söpöjäki ne on ai että ja miten ne pitäs nähdä livenä ja jooko Provinssi jooko?

Toinen biisi oliki sit uusi tuttavuus ja täten vaikeempi tapaus. Kuulin sen pariinkin otteeseen vaateliikkeissä (Top Shop, anyone?). Saundimaailma anto ymmärtää, et kyseessä vois olla joku näistä turhaan hypetetyistä brittibändeistä kuten White Lies tai Glasvegas. Mutta kuinkas sitten kävikään:Oasis. OASIS?! Vanhat patut on onnistunu tekeen pitkästä aikaa hyvän biisin. Paisuu loppua kohden just niinku pitääki. Mallisuoritus, 10+.

6 kommenttia:

 1. Wohoo, tilaajia! Mistä sen näkee? Arvostan kyllä enemmän kun mitään, että jaksat kirjottaa. Mäkin IHAN KOHTA.

  VastaaPoista
 2. Blogilistalta! Mut se nyt ei kerro lukijoiden määrää, joka tietenki on paljon huimaavampi...

  VastaaPoista
 3. oot ollu reissaamassa? lily livenä vois olla kyllä ihan jees :)

  VastaaPoista
 4. Lähin Skotlantiin kattoon Lily Allenia :) Keikkaraporttia tosiaan vielä myöhemmin!

  VastaaPoista
 5. Harmi että Kings of Leon on kuivakkaa kamaa livenä, tai oli ainakin viime kesän Roskildessa, tai no mähän en tykännyt kuin niiden kahdesta ekasta levystä, silloin niiden tukatkin oli kivemmat, että ehkä mun pitäis olla hiljaa.

  VastaaPoista
 6. Ehkä.

  Ei ku ite en oo vaan vielä perehtyny aiempiin levyihin. Ehkä myös säilytän illuusion ihanista miehistä, enkä hakeudu keikalle :(

  VastaaPoista