tiistai 31. maaliskuuta 2009

Bare with me

Vielä yks Lily-aiheinen juttu. Vaihtoehtoisesti voin myös jatkaa Lily-postauksia niin kauan, kunnes Miissakin kirjoittaa tänne jotain. HAH!

Olisin valmis lyömään vetoa sen puolesta, että nti Allen nähdään tänä vuonna Flowssa. Oon seurannu neitokaisen kiertueaikataulun kehittymistä parin viikon ajan ja

14.8. Oya Festivalen, Norway
15.8. Way Out West Festival, Sweden


Looginen jatkumo ois

16.8. Flow Festival, Finland

Tällaisten turhien spekulointien lisäksi elämäni sisältää mm. uutta PMMP-levyä, joka kannattaa hankkia itselleen jo pelkästään Viimeisen Valitusvirren C-osan vuoksi. PMMP on aina osannut valita hyvin albumiensa aloituskappaleet ja niin tälläkin kertaa: Kuvia muodostaa saundillisesti selvän jatkumon edellisten levyjen aloitusbiisien kanssa.

Merimiehen vaimo soi varmasti festareilla ja on osastoa Päät soittaa/Kesäkaverit. Lemppariksi on noussut Pariterapiaa, joka häiriintyneellä tunnelmallaan jatkaa siitä, mihin Joku Raja jäi.

4 kommenttia:

 1. viimeinen valitusvirsi on kyl loistava biisi! oon kuunnellu kerta toisensa jälkeen joka paikassa, tekee mieli laulaa mukana olinpaikasta riippumatta. näytän varmaan häiriintyneeltä..

  ja lily flow'hun joo! harmittaa vaan jo etukäteen, et liput tulee olemaan taas superhintavia, ja kun paikka on niin pieni, niin saattavat mennä loppuunkin, etenkin jos lily olis mukana.

  VastaaPoista
 2. Löydäänkö vetoa kaljasta, että tuleeko Lily Flow'hun vai ei? Mä sanon että ei.

  Pakko se on kai rykästä sitte jotain, ettei tää mee pelkäks Lily-blogiks.

  VastaaPoista
 3. Lyödään vaikka kahdesta!

  t. juuri kuusi sellaista juonut

  VastaaPoista
 4. Pariterapiaa on noussut täälläkin lemppariksi, vaikkei se aluksi sitä ollut. Upea biisi ja upea levy, etenkin sanoituspuolelta.

  VastaaPoista