keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Pikaisesti pikaistuksissaan

Annan sijoitusvinkit finanssikriisin kurimukseen!

Kaksi musiikkielämystä, joihin ei kannata sijoittaa vähiä rahojaan: Liekin uusin levy ja Mamma Mia!-elokuva. Jälkimmäisen kohdeyleisö on lähinnä jo keski-iän ohittaneet, aviomiehestään eronneet mammat, jotka pääsevät leffan myötä elämään uudelleen nuoruuttaan. Mielenterveyden säilyttämiseksi elokuvaelämystä kehoitetaankin välteltäväksi etenkin edellä mainitussa seurassa.

Liekin Hyönteinen nyt vaan on täyttä kuraa. Enough said.Tällä hetkellä haluaisin myös estää ihmisiä sijoittamasta rahojaan Liekin keikkoihin. Jätkät peruuttivat aikaisemmin loppuvuoden keikkansa, joten menin naiviisti ostamaan lipun alkuvuoden Turun keikalle. Alkuvuodenkin keikat on nyt YLLÄTTÄEN peruttu. Yhtyeen tiedotuspolitiikka (niin mikä?) ei ole koskaan ollut järin faniystävällistä, joten tähänkään lienee turha odottaa mitään selitystä.

Rumban Tomi Palsaa lainatakseni "yhtyeessä soittavat pikapuoliin Suomen ainoat Liekki-fanit", jos huonon levyn hyvitykseksi ei ala tippua varmoja keikkapäivämääriä.

Kuva Mikko Kauppinen

10 kommenttia:

 1. hyönteisestä kertoo varmaan riittävästi se, että lainasin sen kirjastosta, mutta en ole koskaan vaivautunut stereoihin asti laittamaan. se edellinen oli vaan jo niin raskas ja pitkä ja omituinen, etten paljon odota uudeltakaan. ehkä sen voisi kokeeksi kerran uskaltaa kuunnella

  VastaaPoista
 2. Edellisestä jäi mun soittimeen pysyvästi vain Marie. Odotan uutta Korppia, ilmeisesti turhaan. Nytki ostin ton Hyönteisen Mikolle synttärilahjaksi, ettei mun tarvi kärsiä potentiaalisesta virhehankinnasta itse :D

  Tosta ei vaan jää mitään mieleen! Yhdentekevä musiikki on ehkä raivostuttavinta maailmassa.

  VastaaPoista
 3. aijaijai.. ei pitäis taas heti tuomita levyä josta on kuullut vain muutaman biisin yhteen kertaan. Hyönteinenkin parani kuuntelemalla. onhan näitä samanlaisia tapauksia tullut eteen ennenkin. tuntuu että suurin osa kriitikoistakin on kuunnellut levyn vain kerran, jos ollenkaan.

  T: ylpeä Hyönteisen omistaja

  VastaaPoista
 4. Kaikki biisit pariin kertaan? Ja siihen mennessä olis pitäny kyllä jäädä edes jotain mieleen, kun kyseessä on Liekki-levy.

  Uskottelet vaan itsellesi pitäväsi siitä, sillä totuus satuttaa :""<<

  VastaaPoista
 5. minä kun luulin että kuuntelutin sitä sinulle ensimmäistä kertaa enkä soittanut edes kaikkia biisejä.

  VastaaPoista
 6. luulo ei ole tiedon väärti yms. + oot rasittava ^^

  VastaaPoista
 7. Piti kommentoida tähän jo aiemmin, mutta se unohtui. Naureskelin myös tuolle Palsan kommentille Rumbaa lukiessani, koska se oli niin osuvasti sanottu. Jaksoin kaiketi kerran kuunnella Hyönteistä, enkä sen jälkeen ole viitsinyt edes yrittää...

  VastaaPoista
 8. hei ompa ihana ulkoasu täällä teidän blogissa <-: vaikuttaa tosi söpölle & kivalle! tykkään!

  VastaaPoista
 9. Toi on nii paska toi hyönteinen

  VastaaPoista
 10. Enpä olisi voinut sitä enää tuon paremmin sanoa!

  VastaaPoista