maanantai 11. kesäkuuta 2012

Täti neuvoo

 Elämä kiinnostaa (remastered) by Pimeys 

Aika ajoin korviin kantautuu yhtye, jonka puolesta on valmis tekemään asioita. Konkreettisia juttuja. Näissä tilanteissa blogipostaus unohtuu yleensä kokonaan.

Mutta Pimeys on ollut vaarassa jäädä vaille blogipostausta muutenkin.

Pojat lähestyivät minua sähköpostitse. Paljon käytetty lause muissa musablogeissa - varmin tapa jäädä vaille huomiota täällä. Ignorasin Pimeyden (sinänsä mallikkaan) viestin samasta syystä kuin kaikkien muidenkin aloittelevien bändien mailit:

vihaan paskaa viestintää. Ainakin vastaanottavana osapuolena.

Blogilähestymistä harkitsevat artistit: koittakaas päättää, ootteko laittamassa linjoille mailia, tiedotetta vai ajatuspierua ja osoittakaa, että teillä on edes pieni aavistus siitä, millaisen blogin pitäjälle olette mailailemassa. Kiitos.

Toinen varma tapa jäädä vaille postausta täällä on tulla postatuksi muissa musablogeissa. Turhaan minä lähden kasvattamaan postausfloodia bändistä x ellei minulla ole jotain omaa sanottavaa aiheesta. Semmonen palvele ketään.

Tilanne on edennyt pisteeseen, jossa en edes kuuntele muiden postaamia artisteja.

Onneksi tällä kertaa kuuntelin.

Te muut hypeskeptikot: älkää toistako virheitäni! Kuunnelkaa Elämä kiinnostaa. Jos ette Soundcloudista, niin Radio Helsingin taajuuksilta. Kesämuistonne saavat arvoisensa soundtrackin.

Pimeys: olkaa hyviä livenäkin. Pliis!

Ja note to self: jos nyt kuitenki joskus tsekkaisit niitä sähköposteja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti