perjantai 23. joulukuuta 2011

Vuoden parhaat -listaus

Listaus vuoden parhaista syistä olla listaamatta vuoden 2011 parhaita albumeja, biisejä tai keikkoja, olkaa hyvä:

6. Ei ole ollut tapana.

5. Elän pääsääntöisesti ilman kalenteria. Harvoin muistan, mitä keikkoja olen nähnyt viime kuussa saati tammikuussa. Ja mitä väliä, onko levy julkaistu 31.12.2010 vai 1.12.2011?

4. Listaukset näyttävät olevan heille, jotka pitkin vuotta hypettävät hypettämisen takia. Siinä tapauksessa onkin oikeutettua istahtaa edes kerran vuodessa alas ja miettiä, mitkäs niistä kaikista olivat oikeasti mainitsemisen arvoisia.

3. Olen niin laiska, että jouduin pyytämään tähänkin listaan apua yhden kohdan verran paskojen vertauskuvien äidiltä:

"Listaukset ovat ihmisille, jotka kuvittelevat olevansa niin tärkeitä, että heidän henkilökohtaiset mielipiteet liikuttaisivat ketään, ja jotka luulevat, että maailma on pelkistettävissä pelkiksi listoiksi ja vuosiksi ja top ykkösiksi ja kakkosiksi."

2. Olen kuunnellut näistä yhden levyn enkä sitäkään kokonaan. Joo, en tiiä miten näillä referensseillä voi elää itsensä kanssa tai kirjoittaa musiikkiblogia, ohhoh ja huhhuh.

1. KETÄÄN. EI. KIINNOSTA.

Rauhallista joulua toivottaa
Anna

7 kommenttia:

 1. En koe tarpeelliseksi olla se 234. musarunkkari, joka leikkii musiikkitoimittajaa jaarittelemalla ensin monta päivää aiheesta vain ilmoittaakseen, että Rubik/Regina vastaa vuoden parhaasta levystä. Paitsi että musiikkitoimittajatkin esittävät asiansa tiiviimmin ja ovat älynneet nivoa useamman kriitikon mielipiteen yhdeksi listaksi. Thank God for Rumba.

  VastaaPoista
 2. Myönnät siis, että Rumballa on tapana hypettää vain hypettämisen takia. Pitkälti juuri tuosta syystä en lehdestä välitäkään.

  Listat ovat ihan hauskoja ja antavat kuvan kokoajansa mausta. Ei niitä kannata ottaa sen vakavammin.

  VastaaPoista
 3. Viittasin vain musabloggareihin tässä. Ja siihen suuntaan ne hernemaissipaprikat näyttää menneenkin :D

  VastaaPoista
 4. ha, oot oikeassa ja syyt on oikeita! :D amen.

  VastaaPoista
 5. Amen, sistah!

  T. Anna, jolla on nyt kännykkä, jolla pääsee nettiin, mutta ei kirjautumaan

  VastaaPoista