lauantai 30. heinäkuuta 2011

Näistäkään aiheista en postannut

Minulla on tapana tallentaa kännykän luonnoksiin Suuria Oivalluksia keikoilta ja muista musiikkielämyksistä ajatuksella "kirjotan näistä sit blogiin". Ai että kirjotan... Tässä muutama unohtunut viisaus typoineen päivineen.

"Laws of Gravity kuulostaa koiralta"
Tämä havainto vaatii huonon huumorin illan, kun kello on jo melkein kaksitoista ja kaikki naurattaa. Kuvitelkaa semmonen laulava koira. Up and down = hau hau hau."Amerikan euroviisut -> sama komppi"
Mikä tää juttu on, että niin pienet kuin suuret poppistarbat haluaa vääntää nyt amispoppia? Lainataan itäblokin maiden euroviisuista tuttu idioottivarma diskokomppi ja pistetään nätti tyttö laulaan."Merimaa vihaa Rubikia?"
Tähän asti bändi on saanu kämäsiä päiväkeikkoja Ruissista. Nyt ne joutu soittaan samaan aikaan Elbow'n kanssa. Kysymys on oikeutettu.

"Bob hunein laulaja viihdyttävämpi/arvaamattomampi ku ola salo. Olis voinu olla suuremmallaki lavalla jos karaokefaktori ei vaikuttais niin paljon."
Bob hune, bob hund, mitä näit nyt on. Biisit eivät ole niin tunnettuja, että yllyttäisivät yhteislauluun. Näin ollen keikka jäi pienen yleisön riemuksi Ruissalon paahteessa.

"70-lukulaiset, matti johannes, ville ahonen."
Ne mulla tuli mieleen, ku olin kattomassa Antti Autio Trioa Cafe Mascotissa. Nää tyypit kyl ansaitsis kokonaisen postauksen. Nuori mies laulamassa isoista asioista. Ja millä äänellä - huhhuh.

"Veit omasi, katto, en voi, korppi, luulin, tikari, saattaja, tuletko, pidon, enkelue, lilja, paimen, päijänne, ironisesti kokoomuslainen."
Settilista Liekin Albumiklassikot-keikalta. Naama väänty typerään virneeseen jo ensitahdeilla. Ironisesti kokoomuslainen ei ole Liekin salatun poliittisen kauden kappale, vaan viittaus basistin ulkomuotoon.

"Vaikka matkustan usein taksilla ja mulla on rakennekynnet, niin haluan musiikkini simppelinä. Usein riittää vain tarpeeksi potkiva basari ja sen bestiksenä vatsanpohjaa kutitteleva basso. Tästä muistutti Beastie Boys."
Etsi logiikka ekasta lauseesta.

"Meinaako kaikki olla Laura Närhiä? Fatima on Maarit, muut rutinoituneita ja varmoja. Biisit ovat yhtä lyhyitä kuin pierut, pidempi mainoskatko kuin se yks laulo. Ihan samanlaiset biisit ja kun otetaan huomioon että niillä biiseillä on myös alkuperäisesittäjät niin MITÄ VITTUA."
Syväluotaava analyysi tän vuoden Idolsista. Ps. En tykkää Maaritista.

8 kommenttia:

 1. Ma en kykene kuuntelemaan tota J.Lon biisia! siis MIKSI! (ja nyt taytyy samaan hengenvetoon myontaa etten tunnista mita biiseja lady gagan ja britnin tuotoksissa on kaytetty... ei silla, etta kuuntelisin naitakaan).

  ja KUKA on tuon rakennekynsilauseen takana??

  VastaaPoista
 2. siis ei niis oo käytetty mitään. ne on vaan esimerkkinä tästä eurohumpasta, joka on vallannu amerikkalaisten poppistelijoiden aivot.

  heh, minä. tosin ainaki neljä kuukautta sitten.

  VastaaPoista
 3. ei pelkästään amerikan ihmeet, vaan kaksinkertainen suomen mestarikin yltyy sanoittamaan trooppisen megahitin uusiks
  http://youtu.be/qYiH6D5Jr-0
  ungh

  VastaaPoista
 4. haha, samana huonon huumorin iltana ku artturi taira alko kuulostaa koiralta pohdittiin myös että kuka ois suomen pitbull, joka vaan huutelee muiden biiseissä. ehkä toi biisi toi jonkinlaisen vastauksen.

  VastaaPoista
 5. Niin että mä kyllä nauroin. Hau hau hau!
  T. Jenna Koo

  VastaaPoista
 6. Jee, Jenna! Tervetuloa nauramaan uudemmankin kerran :)

  VastaaPoista