maanantai 15. marraskuuta 2010

Ylisanoja

Tästä nyt on jauhettu jo vaikka ja missä, mut tungenpa lusikkani soppaan nimeltä Uusi Fantasia. En nimittäin muista, milloin jokin suomalainen biisi olisi iskenyt tällä tavalla.

Growing Pain on kappale, jossa vielä muutama vuosi takaperin olisi ollut feattaamassa Emma Salokoski. Nyt Paula Vesala on viemässä hänen rooliaan suomalaisena laulajatarkuningattarena. Multa on turha odottaa objektiivisuutta neiti Vesalan touhujen suhteen, mutta kyllä tää viimeistään mun mielestä todistaa, että se muija osaa tehdä muutakin kuin huutaa.

Growing Pain on myös kappale, jonka pitäisi kaiken järjen mukaan tulla jostain muualta kuin Suomesta. Elektrosota Ruotsin kanssa alkakoon.

9 kommenttia:

 1. Siis niin ihana kun Paula Vesala onkin, ei toi englanti mun mielestä vaan sovi sen suuhun. En toisaalta tykännyt tosta biisistäkään hirveesti..

  Mut ihan hyvä silti että kokeillaan kaikenlaista.

  VastaaPoista
 2. Englannista samaa mieltä.

  Ja säähän et diggaillu Reginastakaan? Ku mulle tulee tästä aika vahvat Regina-vibat. Jos sen takia et tykkäile? Vai johtuuks Regina antipatiat vaan siitä laulajan äänestä?

  VastaaPoista
 3. Paula <3

  Oon yrittäny sivuuttaa tän koko Heimon parhaani mukaan, mut aijjai, Paula on hyvä syy lipsua periaatteistaan.

  VastaaPoista
 4. Jep. Joo mietinki mikä täst tuli jotenkin etäisesti mieleen. No siis enimmäkseen siinä Reginassa jurppii just se laulajan ääni / laulutyyli, musiikista en sitten niinkään osaa sanoa, en oo kauheesti viitsinyt kuunnella.

  VastaaPoista
 5. Mä oon sivuuttanu ton vähän tahtomattani, kun en mistään sitä kätösiini ole saanut ja nettikuuntelu vähän sapettaa. Ootkos Anna ton levyn muuten tsekkanu, millaselta kuulostaa?

  VastaaPoista
 6. Olis siistiä, jos Paulalta tulisi elektropoppia levyllinen, kun nuo ruotsalaiset alkaa jo ärsyttää, eikä Suomesta oikein Reginan lisäksi mitään todella kovaa elektropoppista ole tullut. Paulalla on hemmetin hyvä ääni ja sillä olisi asennetta, mikä ei olis pelkkää ihan kivaa. Tuottajia varmaan riittäisi yllin kyllin.

  VastaaPoista
 7. Tomi, Tomi <3 Eiku.

  Juhnu, olen ollut pohjoisessa periferiassa viikon. En oo ollu omalla koneella, joten nettikuuntelu on myös omalla kohdalla menny ohi. Mut taidan tietää mihin sijoitan 8raidan lahjakorttini.

  Lauri, vielä kivempaa ois, jos tähän maahan saatais muitaki lahjakkaita artisteja tekemään tämmösiä touhuja.

  VastaaPoista
 8. Kyllä minä haluan vain tuttua ja turvallista. Uudet tekijät pelottavat. Voisivat tehdä jotain normeista poikkeavaa!

  VastaaPoista
 9. Oot Lauri niin konservatiivi et kukkahattu vaan pyörii päässä. HEH.

  VastaaPoista