tiistai 24. marraskuuta 2009

Kyrsii

Matkijoiden ilmaantumisen sanotaan olevan suurin kunnianosoitus esiintyvälle taiteilijalle. Mutta kun vitsi on vanha, niin se on vanha, eikä siitä pitäisi palkita ainakaan 30 000 eurolla.

Söpösti laulavia pikkutyttöjä näkee jokaisen koulun kevätjuhlassa. Keski-ikäisiä omaen elämänsä iskelmätähtiä löytää pienimpienkin paikkakuntien karaokekapakoista.

Että kiitos nyt sitten vaan, Talent Suomi. Ainoaksi ansioksesi nousee Katja Ståhlin hetkellinen nostaminen parrasvaloihin ja näin ollen naistenlehtien haastatteluihin. Hänen edesottamuksiaan kun haluaisi lukea enemmänkin.

5 kommenttia:

 1. Huh. Jotenkin toi Talent -ohjelma ei oo kyllä herättäny mussa minkäänlaista mielenkiintoa. Mä vähän luulen, että ne jotka oikeasti osaavat tehdä jotakin erityistä ja hienoa, eivät pyri mihinkään tv-ohjelmaan, koska ne tietää jo että ne on hyviä. Toisaalta en voi tuomita kun en oo jaksoakaan kattonu, ...mut silti.

  VastaaPoista
 2. Kunnon myötähäpeäohjelma! aivan älytöntä pahoinvointia tuotti ainakin tähän talouteen.

  VastaaPoista
 3. Mä katon kaikki tosi-tv:t ja kissanristiäiset. Viihdearvo näissä ohjelmissahan tulee myötähäpeästä, mut myös jälkipuinnista keskustelupalstoilla. Odotankin jännityksellä, millon joku tulee huomauttamaan, kuinka parjaan motoriikan ihmelasta vain sen takia, koska

  a) en ole muistanut äänestää omaa suosikkiani (jota on korkean tason vuoksi äärimmäisen vaikea valita)

  b) olen kateellinen (miimikoille aina)

  c) "NO MEE ITE TEKEEN PAREMMIN!"

  C-kohtaan vetäisin kovin mielelläni tuon Aidan kortin. Ne jotka tekee oikeasti jotain erikoista, saavat kyllä ansaitsemansa arvostuksen ihan perinteistäkin reittiä. Siihen ainakin luotan.

  VastaaPoista
 4. Talentin ensimmäisen kauden fanina joutu kyl nyt hieman pettyyn. Ensinnäkin, se Maarit sano aina tasan samoja juttuja ja oli muutenki täysin pihalla kaikesta.
  Ja mites tää suomen kansan valinta voittajaks. Nimi ois tosiaan pitäny olla matkija-miikka. Huh. Huh.

  -Raivoojat/Henssu

  VastaaPoista
 5. Mut Maaritille pitää antaa anteeks, ku sehän on alkkis.

  VastaaPoista