tiistai 21. heinäkuuta 2009

Behold!

Kun viisaus iskee, se ei katso aikaa eikä paikkaa.


Kuva: Mikko Kauppinen


Ongelmana tässä nyt on vaan se, että tuolla reseptillä mun pitäs käydä hakemassa lisää Buranaa.

Vielä suurempi ongelma on se, että ketkä sitten ovat meidän Yö ja Popeda.

3 kommenttia:

 1. Mä itse asiassa pohdiskelin juuri jotain tuon suuntaista Provinssirockissa kun oli pakko mennä katsomaan Egotrippiä sadattaseitsemättäkymmenenttäviidettätoista kertaa. Siis ihan hyviä biisejä joo, mutta aika tasapaksua ja varmaa kamaa josta kaikki tykkää, jota kaikki kuuntelee, ja jonka biiseihin niin moni tulee vanhana liittämään niin monia hyviä muistoja nuoruusvuosilta. Ja lapsen lapset miettii että miten ihmeessä mummi ja ukki on voineet kuunnella tuollaista ja miten ihmeessä ne jaksaa hehkuttaa ja raahustaa rollaattoreineen katsomaan samaa bändiä jo miljoonatta kertaa.

  VastaaPoista
 2. Egotrippi on tosi viihdyttävä livenä ja onhan ne tehny vuosien aikana aikamoisia suomipop-helmiä. Mut tarjoaako ne enää mitään uutta? Musta tuntuu et Knipinki mestariluomukset menee nykyään muille artisteille.

  Tulin myös siihen tulokseen, että Apulannassa on Yö-potentiaalia. Tosin ne osaa jo nyt tehdä saman kappaleen yhdelle levylle 10 kertaa. Yöllä saman taidon oppimiseen tais mennä about 20 vuotta.

  VastaaPoista
 3. Olin juuri ehdottamassa Apulantaa, mutta Anna ehditkin edelle :D. Ahdistavaa ajatella, että sekin bändi nousi pinnalle kun itse olin 13-vuotias ja nyt joudun/saan opettaa heidän uusia biisejään tämänhetkisille yläasteikäisille.

  VastaaPoista