tiistai 31. maaliskuuta 2009

Bare with me

Vielä yks Lily-aiheinen juttu. Vaihtoehtoisesti voin myös jatkaa Lily-postauksia niin kauan, kunnes Miissakin kirjoittaa tänne jotain. HAH!

Olisin valmis lyömään vetoa sen puolesta, että nti Allen nähdään tänä vuonna Flowssa. Oon seurannu neitokaisen kiertueaikataulun kehittymistä parin viikon ajan ja

14.8. Oya Festivalen, Norway
15.8. Way Out West Festival, Sweden


Looginen jatkumo ois

16.8. Flow Festival, Finland

Tällaisten turhien spekulointien lisäksi elämäni sisältää mm. uutta PMMP-levyä, joka kannattaa hankkia itselleen jo pelkästään Viimeisen Valitusvirren C-osan vuoksi. PMMP on aina osannut valita hyvin albumiensa aloituskappaleet ja niin tälläkin kertaa: Kuvia muodostaa saundillisesti selvän jatkumon edellisten levyjen aloitusbiisien kanssa.

Merimiehen vaimo soi varmasti festareilla ja on osastoa Päät soittaa/Kesäkaverit. Lemppariksi on noussut Pariterapiaa, joka häiriintyneellä tunnelmallaan jatkaa siitä, mihin Joku Raja jäi.

keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Mitääääääää

Siis häh.



Miten Lady Gaga voi kuulostaa edes etäisesti Adelemaiselta?
Kuinka olen tilanteessa, jossa joudun kuvailemaan Poker Facea sanalla söpö?
Pitääks mun alkaa muuttaan mielikuvaani tästä naisesta POSITIIVISEKSI!?

maanantai 23. maaliskuuta 2009

Turska on hyvää

Kyllä se vaan on niin, ettei Ilosaari petä koskaan.


Kuva: röyksopp.com

Minä sen sijaan olen poikkeuksetta pettänyt Ilosaaren - en ole ilostuttanut festaria läsnäolollani vielä kertaakaan. Tänä kesänä taidan jäädä taantuman (lue: oman laiskuuteni) takia työttömäksi, joten MINÄ LÄHDEN POHJOIS-KARJALAAN DIDIDAMDAMDAA.

Flow'n kiinnityksiä odotellessa.

sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Välispiikki

Oon naurettavan innoissani siitä, et meillä on yhtäkkiä 9 tilaajaa. Voi johtuu siitä, et mulla on esim. elämä...

Oon viikon sisällä nähny ekaa kertaa livenä kaksi lemppariani, Lily Allenin ja Reginan. Kummastakin lisää tuonnempana, kun olen saanut eliminoitua kouluhommia vähemmäksi.

Which is never. Todennäkösesti.

Skotlannista vois kertoo sen verran, et sain koukutettua siellä itseni kahteen biisiin. Ensimmäinen oli jo vanha tuttavuus, johon törmäsin iloisissa merkeissä eräässä baarissa. Rakkaus roihahti:



Enkä nyt ees alota siitä, miten nerokkaita noiden jätkien rytmiset kikkailut osaa olla ja miten söpöjäki ne on ai että ja miten ne pitäs nähdä livenä ja jooko Provinssi jooko?

Toinen biisi oliki sit uusi tuttavuus ja täten vaikeempi tapaus. Kuulin sen pariinkin otteeseen vaateliikkeissä (Top Shop, anyone?). Saundimaailma anto ymmärtää, et kyseessä vois olla joku näistä turhaan hypetetyistä brittibändeistä kuten White Lies tai Glasvegas. Mutta kuinkas sitten kävikään:



Oasis. OASIS?! Vanhat patut on onnistunu tekeen pitkästä aikaa hyvän biisin. Paisuu loppua kohden just niinku pitääki. Mallisuoritus, 10+.

perjantai 20. maaliskuuta 2009

Take a wild guess




















Arvatkaas missä mä olin viikonloppuna.